Červené
Bílé
Růžové
Šumivé
Portské
Druh
Cena
Cenové rozpětí
130 Kč 9 335 Kč
Odrůda
Obsah cukru
Ročník
Ročník
2005 2023
Země
Párování
Vůně
Dubový
Černé ovoce
Červené ovoce
Zemité
Koření
Ovoce
Citrus
Microbio
Stárnutí
Květinový
Rostlinný
Oblast
Styl

Drink Good Wine (DGW) se stalo členem Asociace pro elektronickou komerci (APEK) a získalo značku důvěry APEK - Certifikovaný obchod

Prezidium Asociace pro elektronickou komerci (APEK) se 13. dubna 2023 rozhodlo přijmout mezi své členy inovativní online projekt Drink Good Wine (DGW).
photo_2023-05-24_17-57-13.jpg
Dále v dubnu 2023 prošlo DGW certifikačním řízením APEK a získalo značku důvěry APEK - Certifikovaný obchod (APEK - Certificated shop).

APEK - Certifikovaný obchod je vydáván pouze e-shopům, které splňují všechny požadavky APEKu. To znamená, že dodržují platné zákony a poskytují svým zákazníkům kvalitní služby a zboží. V legislativní části musí být plně implementováno 64 pravidel vycházejících z legislativy ČR a EU. Z hlediska kvality testuje APEK s pomocí Mystery Shoppera celý proces nákupu a interakce s firmou.

Certifikát APEK vydaný inovativnímu online projektu DGW tvoří záruku, že DGW plně dodržuje zákony ČR a EU a zároveň poskytuje svým zákazníkům kvalitní zboží a služby, což zahrnuje zajištění bezpečnosti a efektivity ve všech fázích poskytování služeb, včetně způsobu přijímání a vyřizování objednávek, komunikace se zákazníky po telefonu a emailu a mnoho dalšího.

Inovativní online projekt Drink Good Wine vytvořil mezinárodní tým skutečných milovníků vína a progresivních obchodních lídrů. DGW je více než klasický e-shop. Jedinečný sortiment DGW vytváří profesionální sommeliéři. Než se vína dostanou do sortimentu prodejny, projdou selekcí, důkladnou srovnávací degustací, a to i na základě homogenního a/nebo obdobného odrůdového složení hroznů a/nebo místa původu vína. Navíc díky jedinečné službě výběru vín EASY WINE poskytujeme našim zákazníkům nejen ta nejlépe hodnocená vína, ale i ta odpovídající jejich individuálním preferencím. Rozvoz vín zdarma pro předplatitele služby EASY WINE (nebo při objednávce nad 2000 Kč) zajišťuje DGW po celé ČR.

Asociace pro elektronickou komerci (APEC) je sdružení firem, podnikatelů a odborníků v oblasti elektronického obchodování. Asociace byla založena v roce 1998 jako nezávislá organizace podporující rozvoj elektronického obchodu v České republice. Členy APEK jsou největší české internetové obchody, přední softwarové společnosti a finanční instituce. Dnes má v České republice značku důvěry APEK - Certifikovaný obchod přes 130 společností. Značka důvěry APEK - Certifikovaný obchod vznikl ve spolupráci s národním programem Česká kvalita a je zařazen do Ecommerce Europe Trustmark.
23.05.2023
Buďte v trendu!

Buďte první, kdo od nás dostane užitečné informace z našeho blogu


Sledujte blog DGW