Červené
Bílé
Růžové
Šumivé
Portské
Druh
Cena
Cenové rozpětí
130 Kč 9 335 Kč
Odrůda
Obsah cukru
Ročník
Ročník
2005 2023
Země
Párování
Vůně
Dubový
Černé ovoce
Červené ovoce
Zemité
Koření
Ovoce
Citrus
Microbio
Stárnutí
Květinový
Rostlinný
Oblast
Styl

INOVATIVNÍ SLUŽBA EASY WINE JE PŘISTUPNÁ V ČESKÉ REPUBLICE

Od roku 2023 je v České republice přístupná inovativní služba EASY WINE od mezinárodního internetového projektu znalců vína Drink Good Wine.
S pomocí algoritmů a technologie Big Data integrovaných do EASY WINE můžete rychle, dálkově a zdarma zjistit, který styl vína je pro vás ten pravý. EASY WINE poskytuje předplatitelům výběr nejlépe hodnocených vín z řady Drink Good Wine (3,8+ od Vivino) podle individuálních preferencí.

Služba umožňuje ušetřit na nákupu vína.

Předplatitelé EASY WINE získávají 10% cashback z každého nákupu, bonusové body za předplatné, měsíční doručení vinných setů (od 3 do 12 lahví) zdarma na jakoukoli adresu v ČR.

Předplatné vám umožní přístup k exkluzivním nabídkám: slevy a akce, předobjednávky vzácných vín, pozvánky na degustace, setkání s vinaři, vinné zájezdy a rady ohledně investic do vína. Cena předplatného je plně kompenzována bonusovými body.

Předplatitelem EASY WINE se můžete stát během několika minut tím, že se zaregistrujete jedním kliknutím na webu Drink Good Wine přes Facebook nebo pomocí e-mailu a telefonu.
Chcete-li si vybrat víno podle svých chuťových preferencí, odpovězte na několik otázek dotazníku EASY WINE. Získáte možnost individuálního výběru kousků, které lze zařadit do sady s následným dodáním.

Velkou výhodou osobního výběru vína pomocí služby EASY WINE je možnost objevovat stále nové chuťové stránky. S EASY WINE se budete cítit jako badatel a experimentátor při cestování světem vína a nepřestanete být překvapeni a potěšeni novinkami.
I když nemůžete dát jednoznačné odpovědi na otázky dotazníku EASY WINE, nevadí! Na osobním účtu předplatitele EASY WINE si každý měsíc na základě výsledků degustace a dříve obdržených vinných sad můžete upravit své preference a postupně zpřesňovat představu o vašem vinařském stylu. Zjistíte tak nejen, který styl vína je vám bližší, ale také se naučíte vínu výborně rozumět.

Obzvlášť zdůrazněme věrnostní program. Podle jeho podmínek se jeden bonusový bod rovná jedné české koruně. Body jsou platné 12 měsíců ode dne připsání na účet. A můžete je utrácet za nákup nových vinných setů, platit za nákupy v Drink Good Wine (až 25 % z ceny objednávky) nebo při platbě v Wonder Wines Baru (až 50 % z účtu).

Za co se připisují body?
  • 100 bodů je dárek za zapojení do programu,
  • 300 bodů je dárek ke každým narozeninám,
  • až 1000 bodů za předplatné (záleží na plánu předplatného),
  • až 5 000 bodů za nákupy ročně (záleží na ročních nákupech).

Předplatiteli EASY WINE se stává stále více obyvatel Prahy, Brna a dalších měst České republiky. Již dostali své první sady vína s individuálně vybranými nejlépe hodnocenými kousky.

Teď jste na řádě Vy!
15.02.2023
Buďte v trendu!

Buďte první, kdo od nás dostane užitečné informace z našeho blogu


Sledujte blog DGW